...
  • Zaanse Windmolens Privé Boottochten

    Ervaar de Zaan en de Molens op Zijn Best!

From €127,-

/Hour
Boottocht Zaanse Schans
The ultimiate windmill experience

Open Sloep + Schipper

Wilt u de windmoles ervaren onder het genot van een panoramisch uitzicht + een briesje? Boek dan onze compleet open boot, deze komt met een ervaren tourguide/schipper, koelkast, wijnkoeler, luxe kussens en dekens voor de koudere dagen. Boek nu!

From €127

/Hour
Zaanse Schans Boat Tour
The ultimiate windmill experience

(Deels) Overkapte Sloep + Schipper

Wilt u zeker weten droog blijven tijdens het onverspelbare Nederlandse weer? Of simpelweg wat schaduw meepakken? Boek dan onze (deels) overkapte sloep. Deze komt met een ingebouwde BBQ, koffiezet apparaat, koelkast, luxe wijnkoeler, luxe kussens, dekens en 220V aansluiting. Wat wilt u nog meer op een boot? Boek nu!

From €49,-

/Hour
The ultimiate windmill experience

Open Sloep - Zelf Varen!

Bent u op zoek naar een sloep om de Zaan op eigen houtje mee te ontdekken. Dan is dit de perfecte sloep voor u! Geen vaarbewijs nodig! Boek nu!
Zaanse Schans Boottocht

Amsterdam Windmill Cruises

Kunt u geen genoeg krijgen van de Zaan? Wij ook niet! Neem dan nu een privé boottocht over de Zaan en ervaar en ervaar de Zaan op de best mogelijke manier. 

Met onze privé boottochten krijgt u een authentieke en persoonlijke ervaring. Onze schipper/tourguide zal u alles vertellen over de geschiedenis van de Zaan en de windmolens. Op onze sloepen heeft u de mogelijkheid om zelf eten en drinken mee aan boord te nemen of om het door ons te laten regelen. Tevens kunt u (indien gewenst) zelf de route bepalen. 

Kortom zijn privé boottochten de ultieme manier om de Zaan te ontdekken. Perfect voor familie uitjes, bedrijfsuitjes, verjaardagen of als spontane tocht!

Heeft u nog verdere vragen, voelt u zich dan vrij om ons te contacteren op: ahoy@dutchboattours.nl

Wij reageren binnen 24 uur!

Book Now Book Now
en_USEnglish
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.