...
  • Publieke Cruises Zaan

    Ervaar de Zaanse Molens en maak nieuwe vrienden!

€11,50

/Person
Boat Tour Zaanse Schans
Public windmill tour

25 Minuten Publieke Tour

In onze 25 minuten publieke tour voorzien wij u van alle informatie over de windmolens van de Zaan en de geschiedenis van het hele gebied. Wij vertrekken van de hoofdsteiger van de Zaan en wij gaan langs alle 10 windmolens van de Zaan. Onze ervaren schippers zullen u alles vertellen over de Zaanse Windmolens en de geschiedenis van de rest van het gebied. Wees u ervan bewust dat elke tour aangepast wordt op de groep en hierdoor anders is, afhankelijk van de interesses. Al onze schippers zorgen ervoor dat de tours zo leuk en toegankelijk mogelijk zijn voor iedereen aan boord. Om de kwaliteit hoog te houden zijn al onze tours beperkt tot een maximum van 12 personen.
25 Minuten Tour
Ervaar de hoogtepunten van de Zaanse Windmoles in onze 25 minuten tour. Snel, makkelijk en bovenal super leuk. Wij hanteren een maximum van 12 personen om de kwaliteit hoog te houden!
UNESCO Gebied
Ervaar waarom de Zaan beschermd is door UNESCO, terwijl de schipper u prachtige verhalen vertelt over de geschiedenis van het gebied.
Ervaren Schippers, Luxe Sloepen
All onze tours worden uitgevoerd door ervaren schippers die alles weten over het gebied waarin u vaart. Wij garanderen naast veiligheid, een prachtige ervaring. Al onze tours worden uitgevoerd in vergunde luxe sloepen die over alle benodigde certificaten beschikken om ultiem comfort en veiligheid te kunnen garanderen.

Ervaar de Zaanse Molens!

Wilt u een van onze tours meemaken en tegelijkertijd nieuwe vrienden maken?

Dan zijn onze publieke rondvaarten de perfecte keuze voor u!

Wij bieden meerdere publieke rondvaarten aan, zoals onze Hop on Hop off Zaan tour en onze Airbnb Publieke Tour.

Beide staan garant voor een geweldige tijd!

Onze beide tours worden begeleid door een ervaren schipper/gids die u alles zal vertellen over het gebied waar u in vaart.

Tijdens onze 25 minuten lange Hop on Hop off Zaanse Moles tour, bezichtigen wij de hoogtepunten van de Zaan: de 7 windmolens en prachtige Zaanse Huizen, welke alleen vanaf het water te zien zijn.

Bent u op zoek naar een tour waarin u meer ziet dan alleen de hoogtepunten?

Mooi! Tijdens onze Airbnb Publieke Tour, ziet u in 2.5 uur alles wat de Zaan te bieden heeft.

Wij beginnen hier in Zaandam, waarna wij doorvaren naar de Zaanse Molens en Wormerveer.

Tijdens de gehele tour kunt u genieten van onbeperkt bier, wijn, fris en typische Hollandse hapjes!

Heeft u zelf andere suggesties of ideeën? Vul dan het onderstaande contactformulier in en wij zullen u binnen 24 uur antwoorden.

Wij zien u graag aan boord!

Book Now Book Now
en_USEnglish
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.