...
  • Rondvaart Zaanse Schans

    2 Uur Prive Rondvaart Zaanse Schans - Boek Nu

€299

/Total
Zaanse Schans Boottocht
The ultimiate public windmill experience

2 Uur Privé Rondvaart

Op zoek naar de best beoordelde rondvaart van de Zaanse Schans? U heeft hem gevonden! Bezoek de Zaanse Schans, Wormerveer en Zaandam. Onze ervaren gids zal u alles vertellen over ons prachtige werelderfgoed. Boek eventueel nog hapjes en drankjes om de rondvaart helemaal compleet te maken!

Book Now

June 2024
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
Sun
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Hoogtepunten: Windmolens, Zaanse Huizen, Natuur en meer Werelderfgoed
Tijdens deze tour ontdek je alle hoogtepunten van de Zaan. Geniet van de prachtige eeuwenoude molens van de Zaanse Schans, de kleurrijke Zaanse Huizen, de prachtige Nederlandse Natuur, Eeuwenoude fabrieken en ander Werelderfgoed. De schipper vertelt u alles over de geschiedenis van de Zaan en de belangrijke rol die deze heeft gespeeld in het Nederlandse verleden.
2 Uur - 3 Bestemmingen
In deze privé rondvaart varen wij langs de Zaanse Schans, Wormerveer en Zaandam. De Zaan heeft meer te bieden dan windmolens en in deze tour zullen wij u alles vertellen over de geschiedenis van de Zaan en de uiterst belangrijke rol die deze heeft gespeeld in de Nederlandse gouden eeuw. Wij gaan dieper in op alle molens en vertellen alles over de Zaanse ambacht.
Hapjes en Drankjes aan boord?
Heeft u behoefte aan een aantal ijskoude drankjes aan boord? Of een heerlijke selectie aan hapjes? Laat het ons weten en wij zorgen dat dit aanwezig is!
Ervaren Schipper, Luxe Sloepen
Al onze tours worden uitgevoerd door een ervaren schipper/gids, welke alles weet van de Zaanstreek. Niet alleen zal onze schipper u elk mogelijk feitje over de Zaanstreek vertellen, maar daarnaast garandeert hij ook een veilige en comfortabele vaart. Verder zijn al onze sloepen zeer ruim en comfortabel ingericht, waardoor u de Zaan in alle luxe kunt ervaren.
Maximum Passagiers
Onze sloepen hebben een maximum van 12 passagiers, vanwege vergunningtechnische redenen. Heeft u een grotere groep? Geen probleem! Wij kunnen meerdere sloepen naast elkaar laten varen, vraag naar de mogelijkheden!
Wat Neem ik Mee?
Camera, glimlach en geschikte kleding. Houdt er rekening mee met dat het normaal iets kouder is op het water.
Wat Gebeurt er Met Slecht Weer?
Geen probleem, ook met slecht weer blijft alles onder controlle! In de meeste gevallen kunnen wij uw vaartocht verplaatsen naar de gesloten boot. Mocht dit echt niet mogelijk zijn, of mocht het noodweer worden, dan kunnen wij de tocht altijd gratis verplaatsen of annuleren. In dit geval krijgt u 100% van de aanbetaling terug!

Amsterdam Zaanse Schans

De tour begint bij de opstapplek, welke zich bevindt zich op de hoofdsteiger van de Zaanse Schans (adres: kalverringdijk 25, Zaandam). Hier stap je aan boord van de boot en vaar je over de Zaan-rivier, langs de beroemde windmolens van Zaanse Schans. Deze windmolens zijn een symbool van Nederlandse innovatie en zijn eeuwenlang gebruikt voor de productie van meerdere producten, zoals verf, olie en gezaagd hout.

Terwijl je richting Wormerveer vaart, zie je dat de Zaan vol staat met charmante huizen en traditionele pakhuizen. Deze stad is beroemd om zijn industriële erfgoed en was ooit de thuisbasis van talloze fabrieken die cacao, olie en papier produceerden. Tegenwoordig heeft Wormerveer zichzelf opnieuw uitgevonden als een hub voor creatieve industrieën en krijg je de kans om zijn levendige energie uit de eerste hand te ervaren.

Na je bezoek aan Wormerveer gaat de boot verder op weg naar Zaandam. Deze stad staat bekend om zijn unieke architectuur, met huizen gebouwd in de traditionele Nederlandse stijl, maar geverfd in felle kleuren. Zaandam is ook de thuisbasis van talloze kunstgalerijen, cafés en restaurants, waardoor het een geweldige plek is om te verkennen.

De boottocht komt ten einde op de opstapplek op de Zaanse Schans en hier kun je terugkijken op de schoonheid en diversiteit van Nederland. Van de iconische windmolens van Zaanse Schans tot de levendige energie van Wormerveer en de kleurrijke huizen van Zaandam, deze boottocht biedt een uniek perspectief op het Nederlandse leven en de cultuur.

De Amsterdam Zaanse Schans-boottocht een must-do-ervaring voor iedereen die Nederland wil verkennen. Met de prachtige landschappen, rijke geschiedenis is deze tour de highlight van de Zaan. 

Vragen of speciale verzoeken? Neem contact op!

Book Now Book Now
en_USEnglish
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.