...

Zaanse Schans Route

Zaanse Schans – Amsterdam met Trein:

 

De route naar de Zaanse Schans lijkt wellicht gecompliceerd, maar is eigenlijk heel simpel. Dit gelt al helemaal als je de onderstaande tips volgt!

De Zaanse Schans bevindt zich op een kort trein ritje van nog geen 15 minuten vanaf Amsterdam Centraal. Begin op Amsterdam Centraal en zoek de trein naar ‘Zaandijk Zaanse Schans’. Meestal  kom je er met de sprinter vanuit Uitgeest, welke elke 30 minuten vertrekt vanaf spoor 7a. Stap uit bij ‘Zaandijk Zaanse Schans’.

Vanaf hier is het een kleine 15 minuten lopen naar de steiger met onze boten. Het stukje is makkelijk te volgen en er zijn overal borden die je kunt volgen. Verder zijn er meestal genoeg mensen die dezelfde kant op gaan, waardoor je makkelijk medebezoekers kan volgen naar de juiste bestemming!

 

Click hier voor onze locatie op Google Maps!

Zaanse Schans – Amsterdam met bus:

De route naar de Zaanse Schans met de bus vanuit Amsterdam is erg eenvoudig!

Je neemt bus 391 vanaf Amsterdam Centraal an stapt uit bij de halte ‘Zaanse Schans’. Je stapt hier uit op de Zaanse Schans zelf en loopt vanaf hier zo een 5 minuten naar de boten. 

 

Click hier voor onze locatie op Google Maps, om het lopen makkelijker te maken!

 

 

Zaanse Schans – Route met Auto:

De route van Amsterdam naar de Zaanse Schans met de auto is eenvoudig. Typ Schansend 7, Zaandam in als adres en je komt op de juiste locatie aan! Zie hieronder de Google maps link om het nog eenvoudiger te maken. 

 

Click hier voor onze locatie op Google Maps!

Parking:

Parkeren op de Zaanse Schans is het eenvoudigste op het terrein van de Zaanse Schans zelf. Er is hier gewoonlijk voldoende plek en vanuit hier is het zo een 5 minuten lopen naar de steiger met de boten!

 

Click hier voor een link naar de parking op de Zaanse Schans op Google Maps!

 

In het zeldzame geval dat de parking van de Zaanse Schans vol is, zijn er meestal nog wel plekken te vinden in de straat die te vinden is via de link hieronder. Wij hebben geen informatie over of dit prive parkeerplekken zijn, dus parkeren is hier op eigen risico en wij kunnen op geen enkele manier aansprakelijk worden gehouden voor complicaties die resulteren 

Click hier voor alternatieve parking mogelijkheden op Google Maps!

Zaanse Schans – Fietsroute:

Het is mogelijk om te fietsen vanuit Amsterdam naar de Zaanse Schans. Wij zouden deze optie niet aanraden in het geval dat u haast heeft. Het tochtje kan even duren, maar is ook een uitstekende manier om het prachtige landschap tussen Amsterdam en de Zaanstreek te verkennen. Wij raden in het bijzonder de route rondom het Twiske aan, voor als u voldoende tijd. Hieronder is onze Google maps link te vinden, waardoor je ons gemakkelijk weet te vinden!

Click hier voor onze locatie op Google Maps!


Book Now Book Now
Book Now Book Now
en_USEnglish
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.