...

Over Ons - Dutch Boat Tours

Ons Verhaal

Ahoy!

Welkom op de leukste pagina van allen, waar u meer te weten komt over ons: Dutch Boat Tours.

Dutch Boat Tours is opgericht door twee jonge individuen met een passie voor alles wat met boten te maken heeft. Na jaren zelf werkzaam te zijn geweest in het tourisme, leek het oprichten van een eigen rederij een logische volgende stap. Anderen beschrijven ons als relaxed, cool, gepassioneerd en grappig. Met beide meer dan 10 jaar ervaring als schipper, garanderen wij niet alleen een veilige rit, maar staan wij daarnaast ook garant voor een ervaring voor het leven.

Na zelf werkzaam te zijn in de toerisme industrie, kwamen wij tot de conclusie dat de Zaanse Windmolens een echte tour nodig had, Iets persoonlijks. Maar bovenal, iets bijzonders.

Wij van Dutch Boat Tours zijn begonnen met boottochten organiseren om mensen een onvergetelijke ervaring te bezorgen.

Waar veel bedrijven in het toerisme zich focussen op massa, houden wij het klein en intiem. Terwijl veel bedrijven in het toerisme zich focussen op formeel en top down, houden wij het juist leuk en interactief. Door alleen te opereren met luxe sloepen, voorzien van de laatste technologie, zorgen wij voor een comfortabele en veilige rit. Door alleen te opereren met boten die een capaciteit hebben tot 12 personen, zorgen wij voor een intieme en hoogstaande ervaring. Bovenal streven wij altijd naar het verlenen van de beste service en een ervaring die voor altijd zal worden onthouden.

Al onze tours worden gepersonaliseerd en aangepast aan de groep. De meeste informatie wordt in elke tour verstrekt, echter is geen enkele tour hetzelfde. Op deze manier houden wij het leuk en interessant voor ieder.

Book Now Book Now
en_USEnglish
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.