...
  • 2.5 Uur Privé Boottocht Zaan incl. Hapjes en Drankjes

    Een dagje ultiem genieten. Boek je boottocht beneden!

€449

/Total
Zaanse Schans Boottocht
De ultieme privé windmolen ervaring

2.5 Uur Privé Boottocht

Looking for the best rated windmill Cruise of the area? Look no further! With our 4.97/5 avarage rating we provide the best rated tour of the area. This public tour has everything you and your friends need, 2.5 Hours of pure fun. Get our accompanying drinks for the ultimate experience

Book Now

June 2024
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
Sun
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Hoogtepunten: Windmolens, Zaanse Huizen, Eeuwenoude Fabrieken, Natuur en meer Werelderfgoed
Als u de Zaan op de beste manier mogelijk wilt beleven, bent u bij deze op het juiste adres. Tijdens deze tour ontdek je alle hoogtepunten van de Zaan, onder het genot van heerlijke hapjes en onbeperkte drankjes. Geniet van de prachtige eeuwenoude molens van de Zaanse Schans, de kleurrijke Zaanse Huizen, de prachtige Nederlandse Natuur, Eeuwenoude fabrieken en ander Werelderfgoed. De schipper vertelt u alles over de geschiedenis van de Zaan en de belangrijke rol die deze heeft gespeeld in het Nederlandse verleden.
2.5 Uur - 3 Bestemmingen
Ervaar de Zaanse Schans, Wormerveer en Zaandam op de mooiste manier mogelijk. In deze boottocht nemen wij je in 2,5 uur mee naar alle hoogtepunten van de Zaan. Vaar langs ons eeuwenoude erfgoed en geniet van de prachtige molens, typische Zaanse huizen en het industriële erfgoed die een onmisbare rol heeft gespeeld in onze geschiedenis. Dit allemaal onder het genot van heerlijke hapjes en ijskoude drankjes, terwijl onze ervaren schipper u alles vertelt over de geschiedenis van het gebied.
Hapjes en Drankjes
Geniet van heerlijke hapjes en onbeperkt ijskoude drankjes tijdens de gehele tour. De hapjes zijn van hoge kwaliteit en bestaan uit meerdere kaasjes, worstjes, brood & crackers met smeersels, waaronder baba ganoush, aioli, pesto, noten en enkele verrassingen. De drankjes bestaan uit onbeperkt: wijn, rosé, bier, fris en water. Allemaal gekoeld en ijskoud geserveerd.
Ervaren Schippers, Luxe Sloepen
Al onze tours worden begeleidt door een ervaren schipper/gids welke u alles vertelt over de geschiedenis van het gebied. Onze schippers/gidsen spreken zowel Nederlands als Engels en al onze sloepen zijn ruim, luxe en uitgerust met de nieuwste apparatuur.
Maximum Passagiers
Onze boten hebben een maximum van 12 passagiers, vanwege vergunning technische redenen. Heeft u een groep van meer dan 12 personen? Neem dan contact met ons op, wij kunnen u over het algemeen opdelen over meerdere sloepen die naast elkaar varen!
Wat neem je mee?
Camera, glimlach en kleding naar het weer. Houdt er rekening mee met dat het op het water altijd wat kouder is.
Wat doen wij met slecht weer?
Maak je geen zorgen, meestal kan de tocht ook doorgaan met minder mooi weer. Over het algemeen kunnen wij u op de (deels) overdekte boot zetten. Deze kan volledig gesloten, deels gesloten, of helemaal open worden gemaakt, waardoor de boot tijdens alle weersomstandigheden kan varen. Mocht het noodweer zijn, dan kunnen wij de tocht uiteraard gratis annuleren of verplaatsen. U krijgt dan 100% van het aanbetaalde bedrag terug.

Zaanse Schans Cruise

De tour begint bij de opstapplek, welke zich bevindt zich op de hoofdsteiger van de Zaanse Schans (adres: kalverringdijk 25, Zaandam). Hier stap je aan boord van de boot en vaar je over de Zaan-rivier, langs de beroemde windmolens van Zaanse Schans. Deze windmolens zijn een symbool van Nederlandse innovatie en zijn eeuwenlang gebruikt voor de productie van meerdere producten, zoals verf, olie en gezaagd hout.

Terwijl je richting Wormerveer vaart, zie je dat de Zaan vol staat met charmante huizen en traditionele pakhuizen. Deze stad is beroemd om zijn industriële erfgoed en was ooit de thuisbasis van talloze fabrieken die cacao, olie en papier produceerden. Tegenwoordig heeft Wormerveer zichzelf opnieuw uitgevonden als een hub voor creatieve industrieën en krijg je de kans om zijn levendige energie uit de eerste hand te ervaren.

Na je bezoek aan Wormerveer gaat de boot verder op weg naar Zaandam. Deze stad staat bekend om zijn unieke architectuur, met huizen gebouwd in de traditionele Nederlandse stijl, maar geverfd in felle kleuren. Zaandam is ook de thuisbasis van talloze kunstgalerijen, cafés en restaurants, waardoor het een geweldige plek is om te verkennen.

De boottocht komt ten einde op de opstapplek op de Zaanse Schans en hier kun je terugkijken op de schoonheid en diversiteit van Nederland. Van de iconische windmolens van Zaanse Schans tot de levendige energie van Wormerveer en de kleurrijke huizen van Zaandam, deze boottocht biedt een uniek perspectief op het Nederlandse leven en de cultuur.

De Amsterdam Zaanse Schans-boottocht een must-do-ervaring voor iedereen die Nederland wil verkennen. Met de prachtige landschappen, rijke geschiedenis is deze tour de highlight van de Zaan. 

Vragen of speciale verzoeken? Neem contact op!

Book Now Book Now
en_USEnglish
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.