Zelf varen

  • Huur Een Boot Op De Zaan- Zelf Varen

    Ontdek de Zaan in alle vrijheid!

  • Huur Een Boot Op De Zaan- Zelf Varen

    Ontdek de Zaan in alle vrijheid!

Zelf Varen?
Ervaar complete vrijheid en vaar de hele dag in uw eigen luxe sloep! De Zaan is tenslotte het mooiste van het water!
Geen Vaarbewijs Nodig!
Onze sloep is makkelijk bestuurbaar en u heeft geen vaarbewijs nodig om hem te mogen varen! Ervaring met varen is wel aanbevolen.
Kenmerken
De sloep komt met alle benodigdheden veiligheidseisen zoals een verzekering, gecertificeerde verlichting en meer. Verder komt de boot met een koelbox om de hapjes en drankjes koud te houden en dekentjes voor de frisse dagen. Hapjes, drankjes en ijs kunt u lekker zelf meenemen!
Capaciteit & Dimensies
De sloep heeft een capaciteit tot 12 personen, inclusief schipper. De sloep is 7.5x3m en is daarmee heerlijk ruim en gezellig tegelijk!
Vanaf €49,- per uur!
De sloep kan geboekt worden voor hele (8 uur) en halve dagen (4 uur)!

Pakketen

€599

/Day
FULL FREEDOM

Hele Dag Boot Huur

Beleef een hele dag volledige vrijheid op het water en vaar de sloep zelf! Voel je als een ware kapitein, terwijl je de prachtige Zaanstreek verkent. Neem leuk gezelschap mee, lekker eten en drinken, en u heeft gegarandeerd een geweldige dag!
October 2021
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
27282930123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Hele Dag Vol Genieten - 10:00 - 18:00
Wilt u een dag heerlijk genieten op het water? Dan is de hele dag optie de beste optie voor u! Neem uw tijd, ontdek het hele gebied in uw eigen tempo en ervaar volledige vrijheid! Ahoy Lets Go!
Slechts €74,- Per Uur = €6,17,- Per Uur, Per Persoon
Veel goedkoper dan dit gaat het niet worden… Echt niet! Als u 12 mensen meeneemt en de hele dag lekker geniet, betaalt u nog geen €7,- per uur per persoon. Vertelt u ons een activiteit met meer waarde voor uw geld! …. Ooh ja dat klopt, deze is er niet! 😉
Ervaar de Hele Zaan en Meer!
In deze 8 uur is de hele wereld van u, of beter gezegd: de Zaan is van u! U kunt opstappen bij de Zaan Schans en vanuit hier kunt u richting Wormerveer en het Uitgeester meer varen, of de andere kant op richting Zaandam. Kunt u niet kiezen? Geen zorgen, er is genoeg tijd om beide kanten van de Zaan te ontdekken!

€399

/Half Day
HALF FREEDOM PACKAGE

Halve Dag Boot Huren

Ervaar een prachtige halve dag op de Zaan! In deze 4 uur kunt de Zaan ontdekken als een ware kapitein! Neem je leukste vrienden mee, lekker eten en drinken en u heeft een gegarandeerde top (halve) dag!
Halve Dag Genieten - 4 Uur
Wilt u de beste 4 uur van uw leven ervaren? Zoek dan niet verder! Boek een sloep, vaar zelf en ervaar 4 uur volledige vrijheid. 100% Genieten gegarandeerd!
Slechts €99 Per Uur = €8,20 Per Uur, Per Persoon
Weer een top aanbieding! Iets duurder dan de hele dag varen, maar nog steeds meer dan elke cent waard! Pro tip: wilt u een paar centen besparen? Nodig dan die vage oude kennis uit en deel de kosten! (Houd wel het maximum van 12 personen in gedachten) 😉
Ervaar de Zaan in 4 Uur!
In deze 4 uur heeft u meer dan genoeg tijd om alle hoogtepunten van de Zaan te ontdekken. Ontdek bijvoorbeeld de prachtige windmolens, pittoresk Wormerveer en Zaandam. Wilt u ook het Uitgeestermeer ervaren? Dan bent u beter af met het boeken van de hele dag!
en_USEnglish